Cache wissen - 2023-2024

Gewijzigd op Ma, 24 Jul, 2023 om 4:43 PM

Het is best om het cachegeheugen van je browser even te wissen.

Daarna sluit je de browser en meld je jezelf opnieuw aan.

Hieronder vind je verschillende stappenplannen:

GOOGLE CHROME

1. Open Chrome op uw computer.

2. Klik rechtsboven op de 3 verticale puntjes.

3. Klik op Meer hulpprogramma's en dan Browsergegevens wissen.

4. Kies bovenaan een periode. Als u alles wilt verwijderen, selecteert u 'Alles'.

5. Klik op de selectievakjes naast 'Cookies en andere sitegegevens' en 'Gecachte afbeeldingen en bestanden'.

6. Klik op Gegevens wissen.

MOZILLA FIREFOX

Voor Windows gebruikers:

1. Klik op uiterst rechts bovenaan op de 3 horizontale streepjes.

2. Klik op 'instellingen'

3. Selecteer 'Privacy & Beveiliging'

4. Scrol naar onder tot aan 'Cookies en websitegegevens' en klik op 'gegevens wissen...'.

5. Verwijder het vinkje voor 'Cookies en websitegegevens' en klik op 'wissen'

Voor Mac gebruikers:

1. Klik op de menuknop en selecteer Voorkeuren.

2. Selecteer het paneel Privacy & Beveiliging.

3. Klik in de sectie Cookies en websitegegevens op Gegevens wissen….

4. Verwijder het vinkje voor Cookies en websitegegevens.

5. Klik, met Gebufferde webinhoud aangevinkt, op de knop Wissen.

6. Sluit de pagina about:preferences. Wijzigingen die u hebt aangebracht, worden automatisch opgeslagen.

APPLE SAFARI

1. Klik hier op 'Safari'

2. Selecteer 'Wis geschiedenis...'

3. Selecteer 'hele geschiedenis' en klik op 'wis geschiedenis'