Een klasoverzicht van vorig schooljaar bekijken

Gewijzigd op Vr, 29 Mrt om 11:30 AM

Genormeerde testen

1. Ga naar het dossier van een leerling.
  2. Klik door naar 'resultaten' en 'normtesten'. Kies de normtest waarvan je een klasoverzicht wel bekijken.
  3. Klik achter het resultaat van de leerling op het icoon met de 3 mannetjes.

Doelgerichte observaties

1. Ga naar het dossier van een leerling.
  2. Klik door naar 'resultaten' en kies de observatie waarvan je het groepsoverzicht wil bekijken.
  3. Klik op het vergrootglas om het groepsoverzicht te bekijken.

Extra tip: Kies bovenaan de huidige klasgroep en bekijk dezelfde resultaten in de huidige klassamenstelling.

Bekijk het in dit filmpje.