Bevestiging voor aanvraag van een extra admin

Gewijzigd op Vr, 15 Mrt om 3:51 PM

Questi maakt je graag attent op een aantal belangrijke onderdelen waar elke admin toegang tot heeft.

1. Elke admin heeft toegang tot het beheer van alle gebruikers. Dat wil zeggen dat die er kan toevoegen, de rechten kan wijzigen en gebruikers kan verwijderen uit het schoolteam.

2. Indien er in de zorgfiche wordt gewerkt met een knop 'vertrouwelijk', die enkel voor admins zichtbaar is (denk aan gerechtelijke verslagen), kan ook die extra admin deze gegevens inkijken en beheren.

3. Elke admin kan alle instellingen omtrent beveiliging aanpassen.

4. De synchronisatie met het administratiepakket kan door elke admin opgestart worden.

5. Onder mijn school > schoolgegevens kunnen alle administratieve gegevens van de school aangepast worden (naam en adres van de school wijzigen, contracten bekijken, facturen bekijken en facturatiegegevens aanpassen.

Je kan deze info uitgebreid raadplegen in de veelgestelde vraag 'Welke soorten gebruikers zijn er binnen Questi?'.

Omwille van de toegang tot deze belangrijke onderdelen beperken wij het aantal admins tot 3.

Indien je toch een extra admin wil laten activeren, vragen wij om via wederkerende mail akkoord te geven dat jij, als directie, op de hoogte bent van bovenstaande feiten.