NL - Activatie 705

Gewijzigd op Di, 13 Feb om 8:14 AM

Lukt het niet om in te loggen of te activeren voor Questi?
Kijk dan even onderstaande problemen en hun oplossingen na.

1. Je krijgt een scherm te zien dat aangeeft dat er geen rechten gevonden zijn.
    • Heb je de link uit de mail al gebruikt om je account te activeren? Dat ben je gewoon actief.
      Als ouder kan je inloggen via de app (te downloaden in de App Store of Play Store) of via de webversie ouders.questi.com.
      Als gebruiker kan je inloggen via questi.com door op de witte pijl rechts bovenaan te klikken.

• Heb je de link nog niet gebruikt? Dan is die wellicht verlopen, dat gebeurt 14 dagen na het versturen van de mail.
      Neem in dit geval contact op met de school. Zij kunnen de mail met activatielink nogmaals aan jou bezorgen.

2. Je probeert in te loggen met je mailadres en wachtwoord maar krijgt de melding dat één van beide incorrect is.
    • Klik in het inlogscherm op 'Wachtwoord vergeten?' of 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'. Geef je mailadres nogmaals op zodat Questi een mail kan verzenden om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Ga je naar de mail in je mailbox en doorloop de stappen.
  3. Je probeert in te loggen en je moet een extra code invoeren, de tweestapsverificatie, maar je weet niet hoe dit werkt of kan geen code terugvinden.
    • Als Questi hiernaar vraagt, wil dat zeggen dat je dit hebt ingesteld tijdens de activatie. Je kan de code op 3 manieren ontvangen: via een authenticator app, via mail of via sms.

• Vind je nergens een code? Of weet je niet meer hoe je dit instelde? Stel de tweestapsverificatie dan even opnieuw in. Daarvoor klik je op 'Tweestapsverificatie instellen'.
      Je zal een mail ontvangen van waaruit je kan doorklikken om de tweestapsverificatie opnieuw in te stellen. In deze video zie je hoe dat instellen in zijn werk gaat.