De testperiode is afgesloten

Gewijzigd op Di, 13 Feb om 1:30 PM

Een beheerder of admin kan via instellen > lvs instellingen > testperiodes de begin- en einddata van de periodes bepalen.

Indien een testperiode reeds afgesloten is, kan die daar de data aanpassen om de periode opnieuw open te stellen.

1. Klik op de balk van de testperiode.
  2. Indien de volgende periode reeds gestart is, moet de begindatum van die periode aangepast worden naar een datum in de toekomst. Doe dat via het potloodje achter die periode.
  3. De huidige periode kan verlengd worden door op het potloodje achter die periode te klikken en de einddatum aan te passen naar een later moment (dat niet overlapt met de begindatum van de volgende periode).