Nieuwsbericht via de app

Gewijzigd op Vr, 29 Mrt om 11:39 AM

In de app kan je een nieuw nieuwsbericht aanmaken door onderstaande stappen te volgen.

Bekijk ook zeker de bijgevoegde screenshots.

1. Klik onderaan op “nieuws”.
    Via het plus icoon maak je een nieuw nieuwsbericht aan.
    Selecteer onmiddellijk de media die je wil gebruiken of neem nog een foto.

2. Je krijgt de geselecteerde foto’s te zien in een overzicht waar je de mogelijkheid hebt om 5 foto’s te sorteren. Deze 5 foto’s vormen de omslag van je nieuwsbericht.
    Door 1 keer op een foto te tikken zal er een nummertje voor de sortering verschijnen.
    Klik op ‘volgende’ om door te gaan.

3. Stel je bericht verder op door een titel en beschrijving toe te voegen.
    Kies voor wie het zichtbaar moet zijn. Je ziet hier enkel de groepen waar jij recht op hebt.
    Kies daarna voor opslaan en publiceer het bericht handmatig op een later moment.
    Of kies voor opslaan en publiceren om het nieuwsbericht onmiddellijk online te zetten.

4. Je krijgt steeds een voorbeeld te zien dat je nog kan bewerken via het potloodje.

5. Je kan een nieuwsbericht online plaatsen of offline halen door de titel naar links te swipen. Een voorbeeld bekijken en/of het bericht bewerken, doe je door op de titel te klikken.

Indien je geen recht hebt op alle groepen, maar toch een nieuwsbericht voor de hele school wil plaatsen, doe je dat via de computer.