Wat is tweestapsverificatie?

Gewijzigd op Do, 1 Aug om 4:08 PM

Wat is tweestapsverificatie?

Tweestapsverificatie, ook wel Dual Factor Authentication of 2FA, voegt een extra digitale beschermingslaag toe aan het Questi platform. Zo zorgen we ervoor dat de gegevens van je leerlingen nog beter beschermd zijn.

Met tweestapsverificatie geef je naast je gebruikersnaam en wachtwoord ook een code in die je ontvangt via een authenticator app of via e-mail.

Geen paniek, je hoeft die code niet bij elke aanmelding in Questi in te geven.

Je zal onderin het aanmeldscherm een checkbox zien om het toestel waarmee je op dat moment werkt te vertrouwen. Op die manier zal je de code slechts om de 30 dagen moeten invoeren op datzelfde toestel.