Gebruiker - Hoe stel ik tweestapsverificatie in?

Gewijzigd op Di, 20 Aug om 9:24 PM

Tweestapsverificatie instellen

• Bij het aanmelden krijg je de boodschap om tweestapsverificatie in te stellen.
  • Je klikt op de knop ‘tweestapsverificatie instellen’.
  • Je ziet de melding dat Questi jou een e-mail heeft gestuurd.
  • Ga naar de inbox van je e-mail, zoek de e-mail van info@questi.com (misschien zit die in je spam?) en volg de verdere stappen.

Op deze pagina vind je een uitgebreid stappenplan met screenshots om de tweestapsverificatie in te stellen met een authenticator app of via e-mail.

In bijlage vind je twee kortere stappenplannen om de tweestapsverificatie in te stellen via een authenticator app of via e-mail.

Liever in een filmpje?

Tweestapsverificatie via een authenticator app

Tweestapsverificatie via e-mail